Ο Καραγκιόζης πάει σχολείο!

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου και για μία διδακτική ώρα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε παράσταση Καραγκιόζη για τους μαθητές των δύο τμημάτων της Ά τάξης.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε ως δρώμενο του θεάτρου σκιών από το μαθητή της Β΄ τάξης του σχολείου μας Ηλία Κουτσώνα και τον βοηθό του Άγγελο Ζευγαρά, μαθητή της Β΄ τάξης επίσης.

Οι μαθητές παρακολούθησαν τη συγκεκριμένη παράσταση, διασκέδασαν, ψυχαγωγήθηκαν και πραγματικά την απόλαυσαν, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους με το πιο δυνατό χειροκρότημα στους συμμαθητές τους, τους μικρούς καραγκιοζοπαίχτες.

Ως δασκάλες της Α΄ τάξης του σχολείου θα θέλαμε από την πλευρά μας να συγχαρούμε θερμά το μικρό μαθητή για τη φαντασία, το μεράκι και την αγάπη του προς το θέατρο σκιών και τον Καραγκιόζη και φυσικά το ξεχωριστό ταλέντο του και αφετέρου τους γονείς του που τον στηρίζουν και τον ενθαρρύνουν σε κάθε του δημιουργική προσπάθεια και καλλιτεχνική έκφραση.

Ιδιαίτερα εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Ηλία Κουτσώνα, στον οποίο ανήκει η σύλληψη και εκτέλεση του συγκεκριμένου δρώμενου.

Ευχόμαστε στα συγκεκριμένα παιδιά και σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές τους.

Είμαστε περήφανες ως παιδαγωγοί και πάντα δίπλα στους μαθητές μας.

Οι δασκάλες

Μπλούφα Δήμητρα – δασκάλα του Α1

Λάντζου Αγλαΐα – βοηθητικό προσωπικό

Μπολομύτη Παρασκευή – δασκάλα του Α2

Μπαλτζίδου Ανθή – παράλληλη εκπ/κή στήριξη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *