Ονοματοδοσία αίθουσας εκδηλώσεων

Την Παρασκευή, 15-10-2021 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση γιατην ονοματοδοσίατης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων σε «Αίθουσα Γεώργιος Τζιώτας»,  στη μνήμη του εκλιπόντος Δ/ντή  του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας, Γεώργιου Τζιώτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δ/ντής Π.Ε. Καρδίτσας κ. Μπότας Αθανάσιος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Καρδίτσας κ. Θεολόγης Στέφανος, ο Οργανωτικός Συντονιστής του ΠΕ.ΚΕ.Σ. Θεσσαλίας κ. Κωτούλας Βασίλειος, η  Προϊσταμένη Εκπ/κών Θεμάτων Π.Ε. Καρδίτσας κα. Καριντζιά Μαρία, ο  Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Καρδίτσας κ. Κουτής Βάιος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας κα. Καλαμπαλίκη Παρασκευή, η σύζυγος του εκλιπόντος κα. Λάρδα Ευγενία συγγενείς και φίλοι του και μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας. Στην εκδήλωση τονίστηκε το ήθος του,  ο  ακέραιος χαρακτήρας του, η συνέπεια, η εργατικότητα και η αξιοπρέπεια του.

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων προσφέρθηκε στη σύζυγο του εκλιπόντος, τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην εκπαίδευση και ειδικότερα στο σχολείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *