Η Α' τάξη κάνει ανακύκλωση!

Προσφορά πλαστικών καπακιών

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 παραδώσαμε στον Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Μάρκου, κ. Μπολορίζο Βασίλειο, ικανοποιητική ποσότητα πλαστικών καπακιών από μπουκάλια νερού, χυμών, αναψυκτικών κλπ. Τα καπάκια θα ανακυκλωθούν και τα έσοδα θα διατεθούν στην προμήθεια τεχνητών μελών για τον Γιώργο Σακκά, που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα.

kap

 

 Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Ανακύκλωση: Θέλω - μπορώ - συμμετέχω», που υλοποιείται από την Α΄ τάξη (Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Μήτσιου - Τσάβαλου Αγλαΐα, Μπαλακώστα Αριστέα και Τσιχτής Ευάγγελος). Τη δράση στήριξε κυρίως η Δ΄ τάξη (Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Μαρκούση Βαΐα και Τσέλιου Αικατερίνη), καθώς και μαθητές/ριες των υπόλοιπων τάξεων. Επίσης, για την πραγματοποίηση της δράσης σημαντική ήταν η συνεργασία του Σχολείου μας με τις οικογένειες των παιδιών.

Για τον ίδιο σκοπό η Δ΄ τάξη παρέδωσε ποσότητα καπακιών στον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Μάρκου και τον Δεκέμβριο του 2016.